Spend it

Hittade massa fint som jag köpte idag, men jag åt middag och det blev mer än bara en skål soppa, men jag tänker inte lämna tillbaka kläderna för jag har preppat kroppen med en rejäl överdos Dulcolax och så tränade jag pilates två timmar och dessutom var jag på stan hela eftermiddagen! Så tror det hamnar på 0 idag! Bra jobbat gumman! Ett mål mat och massa kompensation!

Dessutom fick jag min period idag, den var verkligen inte sig lik, riktigt mesig... Skönt fast oroväckande! Men jag hatar min period, får dålig hy och känner mig svullen men idag känner jag mig ändå relativt okej!

Xoxo
Collarbones

I Do

I Simply Recon It Will Feed Me More... Don't You?

Shopaholic

Idag kliar det i fingrarna och det ska konsumeras rejält, om jag nu hittar något, och om jag gör det finns det ett krav! Jag får absolut inte under några omständigheter äta annat än en skål soppa till middag! Om jag skulle bryta mitt vad MÅSTE jag lämna tillbaka sakerna imorgon, vilket jag absolut inte vill!

Mat eller nya fina saker?! Svårt val... Eller!

Alive

Kollar på bilder från 9:an, vilka nyckelben och vilka bröstben! Fantastiskt vackert, mina nyckelben var så framhävda och när jag sträckte fram bröstet kunde vartenda ben urskiljas! Jag vill tillbaka dit och vet ni vad?! Det är inte långt kvar nu! Så fort det blir varmare ute är det på med löparskorna igen, det är när jag springer som jag rasar ner i vikt och mina fördömda höfter tycks krympa aningen! Så denna kommande sommaren ska jag vara extremt fit, det är nya tider och det bästa av allt ingen mer tid gymnasiet! Jag kommer vara fri och kravlös, jag kommer vara lycklig och förhoppningsvis frisk!

Längtar till värmen och löpningen!

Friend

Var hemma hos min bästa väninna på te förut! Jag har berättat om bloggen för henne, hon vill gärna veta vad den heter, funderar på att berätta det, men är det verkligen så bra?! Det jag skriver är nästan skrämmande, det är ju på sätt och vis inte mina ord, det är sjuka ord!

Får sova på saken
Xx
Collarbones

Dr.

Ingen frukost, ingen lunch, middag bestående av soppa, smörgås, lite lax, lite nötter och en rejäl överdos av laxisar... Köpte en ny variant idag, självklart köpte jag Dulcolax också, men tänkte testa en ny för min kropp ger inte bra resultat efter Dulcolax lägre, köpte en annan variant... Känner redan smärtan stråla i magen, fantastiskt!!!

Måste sluta äckeläta! Åt bara ikväll för att jag var uttråkad, trots att jag ätit mycket såg min mage helt okej ut idag, ganska fit faktiskt, bara mina äckliga höfter som måste minimeras. Höfter är verkligen inte sexigt, man ser bara fetare ut!!

Imorgon blir det dubbelpass på pilatesen, tänkte köra både onsdag och torsdag med! Woohooo

00.00

Det går inget vidare idag, spytt upp alla måltider och blivit en del hets... Helt slut!

Däremot är jag oerhört nöjd med mitt arbete som jag skrev klart förut! Skickat in det nu och jo, MVG vare' här!!

Kommit fram till att jag inte ska fixera mig vid vikten utan vid maten istället! Om jag bara kontrollerar mitt intag kommer vikten att minska utan att jag tänker på det, så om säg två veckor måste jag ha tappat en del i vikt om jag fortsätter som jag gör nu, så om två veckor då kan jag väga mig för att min plan hat gett resultat! Måste faktiskt uppnå mitt mål innan sportlovet!

Imorgon är det en ny dag med nya tag!

Xoxo
Collarbone

If You Know What Is What...

Ligger utslagen på sängen. Har ett arbete jag måste få gjort, orkar inte! Är så trött och har ont i hela kroppen! Spydde upp min frukost, bestående av lite frukt och fil, spydde upp lunchen bestående av lite paj och nötter, blev lite hets bestående av fler nötter och flingor med fil, nyttigt men vidrigt av mig, tur är att det är borta nu... Gick en promenad förut dessutom och har städat en massa idag!

Jag mår inte bra just nu, ont i hela halsen, illamående och snurrig! Sist men inte minst, förbannat trött....

Känner mig som världens största person, tjock tjock tjock.... Imorgon blir det ingen mat, går länge i skolan så det blir enkelt att undvika, måste köpa Dulcolax imorgon, mina är slut, igen...

X-mas

Skrev följande text under jullovet, jag känner fortfarande likadant, trots att jag är hemma och tillbaka till mina vanliga rutiner...

"Inget är kul, jag kan ju för fan inte ens åka skidor! Allt känns oerhört meningslöst! Jag tycker inte ngt är kul längre, jag gör bara personer i min omgivning besvikna! Jag har inte lust att göra något, vill bara att dagarna ska gå, i väntan på något annat, på något bättre. Men när kommer bättre tider, när blir det bättre?! Det känns inte som att min tillvaro blir till något bättre. Vad tjänat det till egentligen? Det är svart och återigen svart...

Ibland undrar jag om det bara är något jag inbillat mig, att jag inte orkar anstränga mig för att jag är för lat. Att jag inte orkar ta ansvar. Såhär har det aldrig vart innan. Jag förstår inte hur allt bara vände från vitt till svart?!

Jag vill bara lägga ner, sova och sova och återigen sova! Sova tills jag vaknat upp till något bättre! Vakna när jag har ork, energi och känner glädje. Då kan jag tänka mig att vakna, först då kan jag möta världen, mina medmänniskor och vänner! Jag vill känna livslust igen, känna glädjen och tacksamheten som jag tidigare känt. Jag kan inte rå för det för tillfället, men jag är så extremt uttråkad och känner inte lust för något. Det känns bara som jag lever med tiden, tick tack ... Vad händer?! Vad väntar jag på?! Ett mirakel?! Vad vet jag, det kanske kommer någon som räddar mig?! Haha vad tror jag egentligen. Jag skulle behöva en rejäl dos av en lyckodrog! "Olycklig flicka död i överdos av extacy" Jo tack, hon dog lycklig iallafall! Tackar för det!

Ärligt talat, jag fixar inte den här lediga tiden, det är så mycket tid att ta död på, så många timmar och så långsamt som tiden går... Det är ren och skär tortyr. Allt kryper fram men mina tankar och tillvaro går på högvara verkar allt annat stå stilla! Mina tankar ger mig ångest och jag blir rent ut sagt illamående av allt! Dålig sömn, brist på energi och tankar som får mig att vilja slänga mig i väggen."

Någon som förstår mig? Någon som vet vad jag talar om?

Tips

Jag brukar alltid sätta upp mål för mina dagar, vad jag får äta och hur mkt osv.

Om man planerar hela veckan är det enklare att få återfall och hetsa... Därför brukar jag ta två dagar i taget och sen utvärdera hur det gått, göra korrigeringar om det behövs och sen planera nästa två dagar... Veckan går fortare och det blir mycket enklare att hålla sig till sin plan!!

Gjorde så i torsdags och fredags, lördag (äta "vad jag vill"), idag söndag; back to soup only two times a day!!!

Movie

Igår började dagen dåligt, massa hets på morgonen sen hängde jag över toaletten! Åt även fast föda igår och lite godis, det var ju ändå lördag, men preparerade mig själv med Dulcolax så nu är allt väck! Amazing!

Imorgon är det måndag igen, då är det nya tag och mindre mat! Gillar inte helgen, livsfarligt att vara hemma, finns så mkt mat och är man ensam blir återfall nästan ett måste!

Idag träning och soppa, måste kompensera big time för igår! Usch, skulle inte ätit godis! Äckligt!!!

Creepy

Jag har ett ätstört monster inom mig som träder fram när jag äter som minst!! Igår hände det i duschen, jag har fortfarande röda märken på mage, lår och höfter! Dessutom tycks aldrig mina händer och knogar läka, dem blir bara blåare och blåare...

Det låter absurt men det kanske är någon av er som känner igen sig och förstår vad jag menar?! Ibland känner jag mig som två personer, mig själv och den andra som har alla dessa konstiga tankar och fixeringar, det är hon som straffar mig för att jag äter!

Jag orkar inte ha det såhär....

Shrinking

Min starve går relativt bra, åt två skålar soppa igår, lunch och middag. Stannade hemma och hade mys med mamma blev en fruktsmoothie och melon.... Inte alltför onyttigt och endast kalorisnåla frukter, men tackar för Dulcolax... Mår bättre idag, igår var jag helt död, har en massa att stå i, älskar när jag har mycket att göra, då hinner man liksom inte äta!

Sleep

Sov bättre inatt, vaknade lite då och då...

Åt ingen middag igår, åt i princip inget igår, rädd för att få återfall nu under helgen, men jag kommer klara det!! Ska hålla mig, inte ge upp nu när jag är på god väg! Har med mig en full vattenflaska vart jag än går nu för tiden, funkar sjukt bra när magen pratar med mig....

Young Money

Hitta inget kul i stan... Var inte sugen på något när jag väl var där. Fryser ihjäl just nu, extremt kallt! Hatar detta kalla väder vi har i Sverige!

Inte ätit ngt mer idag, är antagligen illa tvungen att äta middag, min mamma kommer tvinga mig... Ibland önskar jag att ingen visste om min hemlighet, att jag fick vara ostörd och fortsätta ifred med min fixering. Men nej!


Happy

Träffade Honom idag, stötte på varandra, skönt faktiskt! Saknar honom en del... eller iallafall grejen som sådan. Dessutom vet jag med mig att jag är värd bättre, men han får mig att tänka på annat.

För övrigt så har jag fått i mig lite soppa idag, tror det eller ej men hälften åkte upp igen, det är inte riktigt klokt att jag inte ens kan äta soppa utan att få brutal ångest! Ska in till stan för att konsumera lite nu, kliar i fingrarna...

Känner mig RELATIVT snygg idag:)

Finally

Jag gjorde det, jag ställde mig på vågen och det var inte till min besvikelse som tur var! Jag har gjort det igen, tappat 3kg bara sådär, det är när jag äter som min kropp bara suger åt sig allt! Men nu är det slut på det, inget socker, inga kolhydrater, inga mejeriprodukter! Nu är jag stört taggad igen!

Sovit sjukt dåligt inatt, men det har vart värt besväret...

WHY?!

Kollar på massa gamla bilder från bara något årsen,

på bilderna ser jag inte tjock ut, men just nu känner jag

mig enorm. Förstår inte hur jag kan tycka att jag är så stor

nu när jag uppenbarligen gått ner i vikt och mindre mått...

 

Vågen är för nuvanrande min största fiende, är livrädd för att

ställa mig på den, kommer bara få ångest och åter igen ångest.

 

Men nej, nu ska jag ta tag i mig själv, en dag i taget och försöka

minska matintaget så gott det går och framförallt, undvika återfallen!!

 

WTF

Det går inte bra, inget går bra... Dessutom hör Han av sig, han saknar mig... Hmmm... cute, ellleeeeerrr?! Fjant! Gått tillbaka till mina Dulcolaxar, ätit "normal" under några dagar, vilket inte fungerade för min kropp, vad hjälper då?! Jo, laxiiiis! Måste gå ner i vikt igen, rädd för att bli tjock... Det är min dagliga kamp, min kamp mot maten, att orka motstå att stoppa ngt i munnen som jag vet bara gör min ännu fetare! Sjuka tankar, men vad gör man, jag är fast och kan inte ta mig upp! Det är inte riktigt klokt, jag vet att man måste äta för att överleva men vem vill leva med en fet kropp?! Not me and thats for sure!

I know now...

Läste häromdagen att mitt extrema städdamp hör till med min sjukdom! Det hänger samman att man vill ha allt i ordning och kliniskt rent, kanske därför jag älskar att slänga och rensa ut saker, jag gör i princip samma med min kropp... oerhört intressant!

Complaining

Usch... Deppiga inlägg idag, men det är verkligen ingen bra dag! Känner mig bred och uppsvullen... Äcklig!

Måste nog köpa Dulcolax imorgon i alla fall, lovade mig själv att sluta men jag känner att jag behöver en utrensning! Tanken av att det finns mat i mitt system äcklar mig och min mage har svårt att hantera det jag fått i mig, känner mig uppsvullen!

Dessutom kunde jag inte behålla middagen heller, min hals gör sinnessjukt ont men jag är glad ändå, min mage är inte lika full, bara uppsvullen! Situps som gäller innan jag ska sova!!

Monday

Måndag... Dålig dag, spytt upp allt jag ätit idag! Gått en lång promenad och pluggat lite.

Imorgon har jag en viktig sak framför mig, hoppas att jag klarar det!

Bad

Åt frukost, nyttig sådan! Lunchen nyttig förvisso men fick ett litet återfall och kunde inte slita mig från godsakerna i skafferiet. Slutade på toaletten med en tom mage, sårig och blodig hals och nu ett svullet ansikte!

Imorgon börjar det igen, soppa, soppa och återigen soppa!!!

Godnatt alla
Collarbone

Bones

Känner mina höftben, mima revben, mina bröstben, mina nyckelben, min ryggrad och mins skulderblad... I spegeln ser jag ett monster, ett tjockt och äckligt monster!

Inspire me...

All I can think about...

Jag vet att jag tjatar mkt om honom nu det senaste, men jag kan inte sluta tänka på honom!

Jag tror det bara beror på att jag inte kan få honom nu, därför vill jag ha honom eller så är det faktiskt så att jag saknar honom på riktigt?! Hur ska jag veta om mina känslor för honom är äkta???

Nej, nu glömmer vi honom... Jag orkar inte tänka på honom mer, jag har viktigare saker att stå i!

Shopaholic

Jag har ett stort problem, jag är en shopaholic!!

Det är det bästa jag vet att spendera pengar på kläder, känslan av att spendera pengar i överflöd mättar mig mer än världens all mat!! Kläder mättar mig mer än mat!

Som sagt skulle ha en shoppingdag med mamma, men jag måste plugga, gjorde inte ett skit igår, så funderar på att sätta mig nu så att vi kan åka in till stan och shoppa sen! Att shoppa gör mig lycklig och får mig att tänka på annat för stunden...

Candy

Igår åt jag godis, jag har aldrig vart den som äter godis överhuvudtaget men det är något jag börjat med nu!! Aka det var i princip det enda jag åt igår, spydde upp allt annat! Men nu kör vi igen, söndag idag, ska bara plugga plugga, äta soppa och träna!

Veckan som kommer blir det soppa igen och Max två mål om dagen! Vardagarna är så mycket enklare att hålla sig till mina mål, då har man skolan som underlättar det hela, måste sysselsätta mig med något hela tiden!

Cleaning

Jag är fortfarande lika frustrerad! Något som hjälper mig när jag inte har någon ork eller är deppig är att städa! Dessutom bränner man massa kalorier när man städar....

Renlighet och ordning är oerhört viktigt för mig. Allt måste vara skinande rent och på sin plats. Brukar få städdamp och jag är oerhört pedantisk. Strävan efter perfektion!

Thinner

Åt frukost - spydde
Åt lunch - "spydde"

Ligger nu död på sängen! Hittade gamla mått från min kropp, mätte alla kroppsdelar förut, jag har gått ner otroligt mycket, konstigt att jag inte ser det själv... Vi snackar typ 20cm på vissa ställen, andra 10cm osv... Stört!

Mirror mirror on the wall...

Inget granskande i spegeln idag inte! Är fortfarande mätt från igår och ska inte äta ngt idag, shopping med mamma imorgon och då vill man att kläderna ska sitta snyggt! Sovit som en gudinna och känner att jag är tillbaka på banan igen! Skönt att köra starve under veckan och kunna unna sig på fredagen för att sedan köra starve ännu en vecka!

Jag hatar att jag inte kan se själv att jag blir smalare, det är mina kläder som berättar det, för visso, vissa dagar känner jag mig så fet och äcklig, då sitter ingenting snyggt på mig!! Har ni samma problem??

Eller så är jag tjock men alla försöker övertyga mig om att jag är smal, men det betyder att mina kläder ljuger också?!

FRUSTRERAD

Failure?!

Halvt återfall idag, men har bestämt mig för att fredagar ska bli den dagen då det är "okej" att äta... Så matintaget idag blev middag, spenatpaj och godis... Ska självklart kompensera detta genom träning imorgon! Men orkar inte spy nu, är dödstrött!

Såg en sjukt bra film ikväll också, Rock Star, har inte sett den innan... Men självklart så påminde Mark Wahlberg, huvudrollen i filmen, om Honom! Kul!!

Say My Name

På väg hem från skolan, vart vaken sen halv tre inatt! Kunde inte somna om, mådde skit dåligt och jag känner verkligen av att jag inte i princip ätit något på snart fem dagar! Var tvungen att äta imorse, åt lite havregryn och hallon/blåbärspaj, men den åkte (inte alltför oväntat) upp igen...

Jag är helt fucked, kan inte tänka eller göra något vettigt! Är helt slut! Måste försöka börja äta lite igen...

Dessutom fick jag ångestattack inatt, slog upp ytligare en av mina knogar. Väldigt svullen men det lägger sig. Jobbigt när alla frågar, många frågar om jag vart i slagsmål och på sätt o vis stämmer det rätt bra, jag slåss mot mig själv!!

Questions

Om ni har frågor till mig så maila mig gärna, [email protected]

Sleep tight
Collarbones

Bedtime

Jag är helt slut, men stolt på sätt och vis! Jag är inte stolt för att jag inte äter, utan för att jag klarar mitt mål...

Jag skäms för att jag inte kan äta, men det går bara inte! Äter jag "normal" mat får jag panik och sitter bara och tänker på hur jag ska göra för att förbränna maten! Därför funkar bara soppa för mig, självklart utan några matbitar i, dessa måste jag sila bort, förstår inte hur svårt det ska vara att låta bli att lägga matbitar i sopporna...

Känner inget sug efter mat överhuvudtaget! Åt typ fem salladsblad och fem räkor och en liten cocktailtomat Från salladen... Jag är inte hungrig lägre! Lever på bubbelvatten och kaffe, det funkar hur bra som helst!

Måste sova nu, ny dag imorgon!! Kanske ska kröka imorgon, men får se, stört mycket kalorier i alkohol, trots att jag bara dricker rött, känner mig alltid spritfet dagen efter...

Spinning

Jag lyckats trots omständigheterna hålla mitt mål med veckan bra! Jag är helt slut i huvudet och kroppen, men jag har bara ätit ca 2dl soppa idag!! Till middag vet jag att det blir sallad, ska käka ute med familjen och det stället vi ska till är inte soppa ett alternativ, tyvärr! Synd att jag slutat med Dulcolax, men lovat mig själv att försöka! Får bli lite sallad och betydligt mindre mat imorgon, måste träna imorgon också! Skola, träning och ätstörningar är svårt att få ihop ibland... Tro det eller ej!

Live, Laugh, Fuck...

Jag berättade häromdagen att jag avslutat mitt förhållande till en specifik manlig individ, vilket jag uppriktigt sagt tyckte var skönt och modigt för att vara mig! (Är alltid väldigt mån om att ha någon eller några som finns till för att bekräfta mig!) Men självfallet hör han av sig och delar med sig av sina tankar var det gäller hur fantastiskt jag är och att han inte ångrar ngt blablabla... jo tack fint skrivet!

MEN den stora anledningen till att jag ville avsluta det, är för att han råkar ha en dam på annat håll, därför... Om det inte är självklart för honom att han ska fortsätta sitt förhållande med sin dam, varför inte göra slut på det! Han säger att han fortfarande inte bestämt sig för hur han vill ha det, om det inte är en självklarhet för honom så säger det sig självt! Jag menar inte att han ska ge upp henne för mig men för sin egen skull och för hennes när han tydligen inte är tillräckligt kär i henne för att kunna motstå andra, mig bl.a.... Det är frustrerande hur osäker man kan vara, och så ger han mig förhoppningar på att det kanske ändå kommer ett bli ett slut mellan dem, dvs om jag tolkar hans sms rätt...

Som jag numera alltid säger: det som sker, det sker! Enkelt, sant och säkert..

Ew...

Är så äcklad av min kropp!!! Jag känner mig så fet och äcklig! Jag kan inte ens kolla mig i spegeln längre, jag blir bara frustrerad... Mina kläder säger en sak(gått ner i vikt) men mina ögon säger en annan(gått upp i vikt), det är frustrerande! Blir inte riktigt klok på om jag har gått upp eller ner... Om jag nu har tappat vikt, varför kan jag inte se det själv? Jag tycker jag ser likadan ut med den vikten jag har nu jämfört med den vikten jag hade då, det är nästan 8kg skillnad men jag kan inte se det!

Head

Mitt huvud snurrar, kan inte tänka, mår illa, allt dåligt!

Somnade gråtandes igår, sovit dåligt hela natten, konstiga drömmar och vaknat till och från. Måste sätta mig med skolarbete nu som jag var för trött/ledsen att göra igår!

Får ni också stunder då ni kan börja gråta från ingenstans? Jag får det jätte ofta, det räcker med att fel låt från Spotify går igång och jag gråter floder. Eller bara att tankarna spelar ett spratt...

Det positiva är att detta är mina följer från min starve, vilket innebär att jag tappar fett och kilon! Men däremot blir min hjärna och välmående fucked, smällar man får ta. Vill man vara fin får man lida pin....

Oops

Allt gick bra idag, tills att jag kom hem från skolan! I skolan åt jag 1dl laktosfri filmjölk! När jag kom hem åt jag 1/3 av en laxbiff och sedan rostade rotfrukter med keso och curry! Fick en attack sen och hetsade i mig resten av keson, varma hallon och lite havregryn!

Ett stort snedsteg, spydde upp allt efteråt... Framsteget är att jag åt iallafall nyttiga saker och stoppade inte i mig massa socker och fett... Så totalt sett har jag bara ätit 1dl filmjölk och det är inte mer än 50kcal och så fick jag säkert inte upp all mat så säg kanske 100kcal! Totalt idag 150kcal och så ska jag gå en promenad sen när jag är klar med plugget! Hamnar nog på 50 idag...

Skinny Bitch

Antar att de flesta hört talas om en bok kallad "Skinny Bitch"! Inspirerar dem som vill gå ner i vikt. Har inte läst den själv men har en nära vän till mig som gjort det, hon sa att den var bra och gav mycket tips och idéer! Funderar på att beställa hem den...

Soup

Lyckats hålla mitt mål idag med! Åt soppa till lunch idag i skolan och även nu till middag! Det är bara själva vätskan i soppan som jag äter, inte de små bitar av olika slag som ligger i den, rätt stolt över mig själv faktiskt!

Ska strax iväg på träning! Min mamma har äntligen gått med på att jag får träna pilates, så skönt! Ser verkligen fram emot det, stärkande, energigivande och avslappnande! Kan inte bli bättre, allt i ett...

Free

Jag tog tag i mig själv och gjorde det! Jag avslutade en affär jag och en kille haft ett tag nu. Känns så skönt, det har bara tagit massa tid och energi. Jag märker nu i efterhand att jag inte hade några riktiga känslor för honom, jag gillar honom men inte på de sättet! Det sa jag självklart inte till honom, jag avslutade det snyggt och nu mår jag oerhört bra! Jag tror det var tanken som lockade mig, det var saken i sig so
jag gillade, att ha någon där och bli bekräftad att jag faktiskt räcker som jag är! För att kunna älska någon annan måste man älska sig själv, jag är inte riktigt där än! Måste jobba på relationen till mig själv först...

Känner mig lättad och nu kan jag ägna mig åt mig själv och skolan helt och hållet! Det är där jag behöver lägga den lilla energi jag faktiskt har! Dessutom måste jag ägna mer tid åt mina vänner!!

Åh det är en sån bra dag idag! Klarade dessutom en annan jobbig grej jag var tvungen att göra idag...

Minus

Dagen i ära hamnar på ca: -40 kcal, om man räknar med vad jag ätit och sen förbrukat! Tack vare en skön promenad!!

Börjat med min matdagbok igen, den både hjälper och motiverar för att man ska äta mindre. Skriver man själv ner det man ätit och tränar, då får man en klar överblick. Dessutom ser man hur mycket man behöver träna i förhållande till vad man äter under dagen!! Jag sätter även upp små mål för en vecka u taget, roligt att tävla mot sig själv dessutom:)

Godnatt
Collarbones

Goal.

Jag har självklart ett mål som alla andra, en vikt som jag tror kommer göra mig lycklig när jag väl kommer dit! Jag har som mål att nu fram till mars att nå 50kg och till i början av juni att nå 48kg!

Jag hoppas att jag går ner ännu mer än så och på kortare tid! Jag lyckades gå ber ungefär 7kg under två månader i höstas. Men då tränade jag som en dåre, nu får jag inte träna så intensivt. Så med en strikt kost och vardaglig motion kommer jag förhoppningsvis nå mitt mål.

Jag kommer klara det, att ha kontroll över maten är detsamma som att kontrollera sig själv! Självdisciplin är A och O i frågan som sådan!

Yes

Jag klarar det, Amazing! Dagens intag: ca: 4 koppar kaffe, 2 koppar te och ca 2dl soppa, om inte ännu mindre... Bästa av allt, jag är verkligen inte hungrig eller känner inte sug efter något överhuvudtaget!

Måste ta en liten promenad senare, så jag förbränner soppan, tänkte gå ut på 0kacl varje dag om inte mindre... Känner mig fortfarande uppsvullen och äcklig, hoppas hoppas att det är bättre imorgon!

Tänkte ha som mål att väga mig i mitten av nästa vecka och om jag är nöjd med resultatet så kanske jag delar med mig av min vikt!


F

Känner mig extremt uppsvullen idag, sista natten med Dulcolax dessutom, tar man det för ofta blir effekten sämre och man svullnar upp, det gör jag iaf!

Börjat dagen med svart kaffe, mitt mål idag är att inte äta någon lunch... Det är målet för idag, tänkte skriva ett mål om dagen och sen se om jag lyckats hålla det, ger mer motivation!

Idag är en katastrofal dag, det känns som att hela jag är svullen, jag tycks inte se mitt skelett lika tydligt under huden som jag gjorde igår, mina kläder sitter fel och jag känner mitt fett när jag går och står still! Jag vill bara bli kvitt den här svullnaden, vad händer med mig... Hjälp!

Fighter

Nu kör vi, från och med imorgon! Då börjar jag igen på riktigt. Haft en period där jag hetsätit till och från för att sedan... Ja ni vet, spy eller Dulcolax...

Imorgon blir det lunch och middag! Ingen frukost, dagen ska börja med svart kaffe, lunchen bestående av skolans soppa och middag blir det också soppa! En riktig kick-start!!

Det är slut på hetsätandet och därmed alla onyttigheter och sötsaker! Inger godis what so ever, inga kolhydrater, inga mejeriprodukter! Denna veckans kost ska bestå av Max två mål om dagen, lunch och middag! Måltiderna ska bestå av soppa och frukt med få kalorier är tillåtet! Det får bli så denna veckan för att komma igång på banan igen!

Hopps alla ni haft en härlig helg...

Breakfast

Ska gå hela dagen i skolan idag, sitter och dricker frukost nu efter första lektionen! En kaffe och en te, mums!

Har lagt upp en plan för resten av månaden, tänkte dela med mig av denna senare idag!

Every Night...

Varje kväll innan jag ska lägga mig spenderar jag några minuter framför spegel för att försäkra mig om att jag ser ut som jag gjorde när jag vaknade. Något jag alltid känner efter och kollar, ofta flera gånger om dagen, är så att mina bones fortfarande syns...

Jag tycker dessutom att mina nyckelben och mitt bröstparti börjar ta riktigt fin form, benen har trätt fram på ett mycket tilltalande sätt så att säga..

Tired

Utmattad, legat i koma sen jag kom hem, först nu på kvällen som jag orkade mig upp, åt lite soppa till middag och kollade på film med min familj! Ett misslyckande tär verkligen på en, det är en sån otrolig nedgång för mig! Jag har alltid, alltid legat på topp och nu känns det som jag börjar tappa greppet...

Jag vill bara vakna upp från den här mardrömmen och återfinna min livsglädje och energi!

Life Is Just Too Sad

Klarade inte det jag hade inbokat nu i eftermiddag! Min självkänsla är numera ännu lägre, men vad är det man brukar säga tredje gången gillt eller hur?!

Panic

Ensam hemma från skolan, ska som sagt iväg på en sak senare och anser att det är onödigt att åka till skolan emellan. Saken är den att jag är ganska nervös och hetsåt lite frukost, bestämde mig för att behålla hälften, men idag kunde jag inte spy, försökte och försökte! Är helt slut nu och har ett stort blodigt sår i strupen, det hela slutade med att det rann blod ut ur munnen... Får bli en rejäl löptur senare ikväll följt av styrkeövningar och ducolax för att kompensera mitt fatala snedsteg!

Vissa dagar kan jag inte spy, hur går det för er?

One Day

Big Day

Självklart blev det dåligt med sömn inatt! Många ångestmardrömmar och om mat... Plågsamt!

Såhär på morgonen är min mage platt tack vare ett X antal besök på damernas inatt! Älskar denna känslan med en konkav mage! Är dessutom sjukt taggad på att verkligen börja träna och jobba för en riktigt snygg kropp!

En stor dag framför mig, kommer berätta senare vad jag har gjort om det jag ska göra går bra, vilket jag verkligen hoppas! Fingers crossed!

Collarbones

Hittade denna bilden och måste bara dela med mig av den! Kolla in nyckelbenen, waaaa, helt fantastiska!

Något jag eftersträvar helt klart!

Sov så gott alla!
Hoppas på en ångestlös natt...

Water

Läst en del på olika bloggar och många verkar ha problem med hungerkänslor! Jag brukar dricka massa svart kaffe om jag är hungrig, det är vätskedrivande och man får en extremt äcklig smak i munnen efteråt vilket gör att man inte blir så sugen på att äta!

Mitt andra tips är mängder av kolsyratvatten! Det ger en mättnadskänsla och hela magen fylls, men få inte panik om den sväller upp, det är bara vatten och det lägger sig! Det är i princip inga kalorier i kolsyrat vatten! Annars fungerar vanligt vatten, kroppen förbränner dessutom kalorier när du dricker iskallt vatten!!


Alcoholic

Sjukt bra hemsida om hur mycket kalorier olika typer av alkoholhaltiga drycker innehåller, vad man bör undvika och vad som är bäst att dricka!

http://www.kostdoktorn.se/viktnedgang/alkohol-och-vikt/

Enjoy!

Pilates

"Pilates är en träningsform som skapades i början av 1900-talet av tysken Joseph Pilates. Han kallade själv träningsformen The Art of Contrology vilket syftar på vikten av precision och koncentration som ett sätt att kontrollera musklerna.

Pilates är världens snabbast växande träningsform enligt rapporter från IHRSA i USA.[källa behövs] Det är en träningsmetod som kombinerar styrketräning, stretch och yoga. Pilates handlar mycket om tankekraft, kanske mer än om fysisk styrka. Pilates-rörelserna ska utföras långsamt och mjukt. Vid varje övning tränas flera muskelgrupper samtidigt." (http://sv.m.wikipedia.org/wiki/Pilates)

Genom pilates tränar man den inner muskelaturen, muskler som du inte tror att du hade! Genom denna träning blir du starkare och får bättre hållning. Din befintliga muskelaturen blir mer synlig och huden blir slank och fin! Eftersom det ändå är en sådan avslappnad träningsform känner och ser man fräschare ut!! Tänk på att ju bättre hållning och desto mer man sträcker på sig ju fler kalorier bränner du! Dessutom är det en bra träningsform till en mer fot kropp när man går på sparlåga som vi ätstörda faktiskt gör!

Skinny Bitch

En tanke som hindrar mig från att äta...

"Du blir inte smalare av de du stoppar i dig, klaga inte på din vikt när Du är den ända som kan kontrollera vad Du tycker i Din lilla mun! Du går inte ner när du äter, Du blir vad Du äter!"

Starve

Tänkte göra ett litet upplägg för kommande dagars starve...
Jag har tänkt att försöka hålla mig till det så gott det går, eftersom min mamma har rätt god koll på mig så kan det hända att hon tvingar mig äta men då måste jag kompensera det jag får i mig på ett eller annat sätt!

Detta är mitt upplägg under de kommande dagarna, ska försöka med detta från imorgon och under hela helgen!

Starve:
Hela dagen både kaffe, te och vatten! Om hungerns tar form köp en flaska smaksatt bubbelvatten!
Någon form av träning: löpning eller styrkeövningar!
Om mat intas är soppa okej men utöver det så måste allt annat ut från systemet antingen genom kräkningar eller laxerande samt extrem träning!

Frustrated

Nu har jag precis vart ute och sprungit och
gjort massa styrkeövningar! Någon som föll för
mitt lilla tips ang 8 minues abs? Jag försöker göra
den varje dag och hoppas på ett trevligt resultat!!

Funderar på att börja i pilates två gånger i veckan, höll
på med det för ca: tre år sedan och man fick en riktigt snygg
och PLATT mage, tighta lår och rumpa! Det är lite långtråkigt
men rätt skönt efteråt. Tror det är bra för min stress och ångest.
Ska dessutom återuppta mitt löpande, haft en paus, har
inte fått träna för mina föräldrar, men nu tror dem att jag har börjat
äta mer ”normalt” igen, dem skulle bara veta!

Funderar på att äta något gott, har laddat min kropp med en rejäl
överdos av Dulcolax, så varför inte passa på, tänkte börja med en mini
svält de kommande dagarna. Någon som är med mig från och med imorgon

kör vi?!

 

Role Model

Keira Knightley är nog en av världens vackraste
kvinnor! Hon har nog världens snyggaste kropp 

dessutom! En av mina stora förebilder...

 

 

Alcohol

Läst en del på olika bloggar och det är många
som undrar vad för typ av alkohol man kan dricka!
Jag är själv väldigt nojig när jag är ute och undviker
kaloribomber i den mån det går! Så här är några bra tips
på vad man kan dricka när man är ute!!

 

Nummer 1, rött vin! Jag gillar verkligen rött vin och det är
det bästa du kan dricka om du väl ska dricka!



Nummer 2, ”Skinny Bitch” en drink bestående av vodka,
soda och lime. Kalorisnålt och syrligt! En trevlig drink.



Nummer 3, Tranbärsvodka, en drink med tranbärsjuice,
soda och vodka! Kalorisnålt och tranbär är dessutom nyttigt
och vätskedrivande!



 

Personligen rekommenderar jag att man ska undvika vodka i dess
olika former, man blir så otroligt full när man inte äter och sen går ut
och dricker sprit. Det bidrar till mer ångest dagen efter!! Så vin kan jag
rekommendera man orkar inte dricka så mycket och det är dessutom dyrare
vilket gör att man avstår efter några glas eller efter en flaska!

Confidence

Mitt mål är att kunna se mig i spegeln och känna mig
stolt och bekväm över den jag är! Det är en lång väg dit
men med rätt hjälp så kanske det går. Jag vill bara kunna
älska mig själv och inse att jag räcker till för den jag är
inte för det jag gör! Det är mitt problem, jag har alldeles
för höga krav på mig själv och anpassar mig gärna för att
vara andra till lags. Jag vill kunna känna mig omtyckt för

den jag är och viktigast av allt att jag trivs med det…



Bad Girl

Jag får panik, min vikt pendlar upp och ner som jag
vet inte vad! Det är helt sjukt, saken gör det inte bättre
av att jag har min period denna veckan! Så fort den är
över kan jag återgå till mitt ”normala” beteende. Jag
hatar när jag har min vecka för min kropp sväller gärna
lite extra så man blir lite gossig… men så fort den är över
jo tack, hörde jag FASTA?!

För övrigt gillar jag inte ordet fasta, det låter så billigt
och gammalmodigt. Jag måste komma på ett bättre och
trendigare ord för självsvält, för det är det ju egentligen,

fasta innebär ofta att man äter lite. Jag får fundera på den…



When All Bad Things Come To An End?!

Inte skrivit så mycket det senaste dagarna…

 

 

 

 

Igår var jag på bedömningssamtal vid anorexi-

och bulimienheten. Jag är numera patient där och

ska få en behandlare inom en månad för att påbörja
en behandling mot min ätstörning! Jag vet inte om
jag ska skratta eller gråta. Är hemma från skolan idag,
orkade inte gå dit, mår otroligt dåligt idag!

En del av mig är oerhört glad att dem tog emot mig och
att jag ska få hjälp. Men samtidigt är det frustrerande, jag
kan inte själv förstå hur jag ska kunna bli frisk från det här.
Min ätstörning har mer eller mindre tagit över min vardag
och i princip kretsar alla mina tankar kring den.

En sak är säker, för att bli frisk måste jag få hjälp, jag

klarar inte det här själv…

 


Dinner

Ätit middag idag, vart helt död hela dagen. Mått
extremt dåligt och inte haft lust till något! Kände
att det var dags att fylla på med lite energi, dessutom
är jag tvingad att äta med min familj. Det blev soppa, lax
och fruktsallad, ganska mycket mat med tanke på att
jag inte ätit på två dagar. MEN, jag har självklart tagit mina
fantastiska piller, som jag dessutom ska sluta med… men
berättar mer om varför imorgon!

Nu blir det 8 minutes abs innan jag ska krypa ner i sängen!

 

Nightmare

Sov otroligt dåligt inatt. Innan jag skulle lägga
mig fick jag ta en lång och varm dusch, frös mer
eller mindre ihjäl! När jag väl somnade hade jag
fruktansvärda drömmar om att jag svalt ihjäl, vaknade
och kunde inte somna om, låg vaken i två timmar.
Sen drömde jag att folk tvingade i mig mat, hade ångest
imorse när jag vaknade.

Men jag har fortfarande inte ätit något idag… Amazing!
Har inte ätit ett riktigt mål mat, som jag inte gjort mig av med,
på snart sex dagar! Det är rätt bra och nu de senaste 48h har
jag inte ätit överhuvudtaget…

 

Ew

Allt snack och tänk om mat har gjort mig lite
sugen på att stoppa något i munnen! Lite
thinspo innan det är dags för att spendera
kvällen i soffar med en mysig film, allt för
att få tankarna på annat och fördriva tiden
tills det är dags för sängen...








MIN FAVORIT!

Blueberries

Lite tips om kost!

Tidigt i höstas la jag om min kost helt och hållet.
Jag äter inte kött, mejeriprodukter eller kolhydrater

Som ex pasta, potatis, brös etc. Ris däremot äter jag ibland!
Jag äter däremot kyckling och fisk. Jag har bytt ut
alla mejeriprodukter till soya- och havrebaserade
produkter istället. Det är inte lika mycket fett och
socker och betydligt mindre kalorihalt! Väldigt nyttigt
och näringsrikt!

Man kan göra väldigt goda och kalorisnåla smoothies.
tillexempel 2dl havreyoghurt och 1dl blåbär! Hamnar
knappt över 100kcal! Om man vill att det ska mätta
lite mer, kan man blanda i lite havregryn.
Nyttigt, näringsrikt och gott!!

Oatly heter varumärket som jag tycker har de bästa
havreprodukterna! Soyaprodukter finns det många
varianter på men jag föredrar havre, lite nyttigare och
dessutom bättre för miljön.


8 minutes abs

8 minutes abs är något jag verkligen rekommenderar!
Några av er kanske känner till det, men det är väldens
bästa program för dem som eftersträvar en platt mage.
Ett program på 8 minuter med olika övningar för magen.
Man gör ungefär 120 situps under 8 minuter, det är olika
övningar så man hinner träna hela magen! Ni som har iPhone
finns den att ladda ner, sök bara på 8 minutes abs.

Ska försöka göra detta varje dag, både morgon och kväll!!

 
Enjoy!


Burning

Blev ingen joggingtur idag, extremt kallt ute!
istället blev det en lång promenad med min väninna
och innan det gjorde jag 8 minutes abs och dansade
i 40min. Brände ganska många kalorier idag ändå!

Dessutom så har jag ännu inte stoppat något i
munnen, nöjt mig med kaffe och vatten. Inte särskilt
sugen på någonting idag med tanke på vilken dålig
effekt min överdos av laxerande gav…


Morning light

Sov extremt dåligt inatt, som alla andra nätter…
Kan inte somna och när jag väl somnar drömmer
jag konstiga drömmar och vaknar vid 6-tiden!

Mina pills, fick en fråga vad det är för några, det
är Dulcolax som jag går på mer eller mindre. Men
denna gången blev det inte den effekt jag önskade,
trots min överdossering.

Funderar att ge mig ut i solen på en joggingrunda, för
att få igång magen! Kan även tipsa om att dricka mycket
svart kaffe i samband med laxerande, brukar ge ett
bra resultat!!



Nite

Ska sova nu och vänta på att mina pills gör sitt...
Imorgon är en ny dag med nya tag och ännu mindre mat!

Massa mättnad
Collarbones

Today

Idag har jag låtsats ätit frukost, tuggat och sen spottat ut allt igen!
Bra metod, man ser hur mycket mat det egentligen är när det ligger
söndertuggat på tallriken.

Lunchen idag blev lite hemma lagad mat men kunde inte spy upp denna
har spytt flera gånger varje dag denna veckan, orkade inte mer. Så tryckte i
mig fem superpills och hetsåt nu lite på kvällen och tog ytligare några superpills,
många underbara toalettbesök inatt, ja tack!

Imorgon tänkte jag lägga upp dagsplaner och strukturera mitt ätande bättre.
Måste sluta med hetsätandet, inte bra och min hals måste vila.

Role Model










Weight Loss

Under jul och nyår har jag spenderat tiden med min familj. Vi hade som
överrenskommelse att jag skulle äta tre mål mat om dagen, tror ni jag höll
det?! Svar: Nej! Men den maten jag fick i mig fick min mage att reagera.
Innan jullovet tog fart har jag gått på laxerande i över en månad och fastade
dagarna innan. Svårsmällt mat för en ömtålig mage är inte det bästa, jag
svullnade upp, min mage blev rund och hård.

Detta var en katastrof, jag visste inte vad jag skulle ta mig till, jag hade lämnat
min drog hemma i nattbordslådan och där vi befann oss var det inte på tal om
att ta sig till ett apotek. Jag var ganska deppig och det slutade ofta med promenader
ut i skogen för att kunna stoppa ner fingrarna i halsen. Dessutom hade jag lovat min
bästa vän att jag inte skulle spy under hela veckan, fick sån ångest att jag slog sönder
mina händer så jag inte kunde stoppa ner fingrarna i halsen. Bra jobbat gumman!!

Nu, väl hemma så har jag under endast fyra dagar kunnat gå ner till den vikt som jag
hade kämpat för innan jag åkte, en otrolig lättnad att kunna tappa nästan 4kilo.

Uppenbarligen så är det svullnaden som lagt sig, men det var en chock att ställa sig
på vågen efter att jag kom hem, jag började gråta hysteriskt!

Nu känns det bättre och imorgon fortsätter fastan!

Debut

Sen slutet av högstadiet har jag vart nojig över min vikt och
kropp. Det hela börjar med dåligt självförtroende och känslan
av att vara otillräcklig. Mina höga förväntningar på mig själv och
mina höga ambitioner bidrog till prestationsångest. Nu snackar
vi om prestationsångest i alla dess former, oavsett om det var inom
idrott, skolan, kärlek etc. Jag kände, fel av mig, känner mig inte tillräcklig!
I början av gymnasieperioden så kom ångestattackerna allt oftare, jag hade
en ständig kamp med tiden, jag har alltid vart den som ska vara överallt
och hinna med allt, samtidigt som man ligger på topp.

Min matnoja har varat i perioder, olika dieter, olika träningsformer osv.
Men det har bara varat några veckor eller månader. Under dessa perioder
hände det att jag spydde efter måltider eller när jag ätit något onyttigt, dvs
när jag bröt min dåvarande ”diet”. Men nu i början av hösten blev min debut
till ett nuvarande ohälsoamt förhållande till mat.

Genom att kontrollera mitt matintag kan jag på så sätt kontrollera min
ångest. Maten har kommit att ge uttryck för min ångest och nu blivit ett
problem i sig. Jag både svälter mig själv och gör mig av med i princip all mat
jag stoppar i mig, antigen genom att spy eller med hjälp av laxerande.

Som ni märker är jag medveten om mitt problem och att jag är sjuk. Jag
är inte dum på något sätt, snarare tvärtom, oerhört smart. Men haft oturen
att hamna där jag befinner mig just nu. Jag var tvungen att inse att jag faktiskt
är sjuk, eller jag kämpar fortfarande med det – man vill inte erkänna att man faktiskt
är sjuk, men när min familj fick reda på mitt sjuka tillstånd så var det inte mycket
att be för.

Redan i början av nästa vecka ska jag på ett bedömningssamtal för att antagligen
påbörja en behandling. Jag är mer eller mindre tvingad. Jag vill inte men har  inget
val.

Jag har aldrig vart överviktig eller nära nog, men jag har däremot aldrig
vart nöjd, men nu är jag på väg och jag ger inte upp förrän jag är där…


Help

Som ni ser så är jag rätt ny gällande bloggar osv.
Ska försöka få hjälp med några detaljer, om det är
någon av er som har lust att hjälpa mig är jag väldigt tacksam.
I denna blogg kommer jag förbli anonym, därför kan jag
inte heller ta hjälp av mina tekniska vänner för hjälp.

I vilket fall, jag har startat denna blogg för att lätta mitt
inre, kunna dela med mig av mina tankar och känslor.
Jag har läser en hel del bloggar skrivna av tjejer som lider
av olika typer av ätstörningar, det är skönt att veta att man
inte är ensam och kan få inspiration från andra. Jag har bestämt
mig för att göra samma sak, dela med mig av min sjukdom!


Collarbones

En blogg om mig och min sjukdom.

Delar med mig av tankar, tips, inspiration

och allt annat som kretsar krig att leva med en ätstörning!


Enjoy

Collarbones

What Doesn't Kill You Makes You Stronger

RSS 2.0