Upanddown

Det går verkligen upp och ner för mig just nu! Jag orkar inte riktigt med mig själv...

Jag vill bar träna hela tiden, men jag har gjort upp ett schema så jag hoppas se lite resultat efter dessa två veckor med intensiv träning, inte så mkt men lite iaf! Ska köra på med det under hela sommaren tänkte jag. Självklart fortsätter jag till hösten också

Xx

Tipsy

Haha läste inläggen från igår... Jag hade tagit mina sömntabletter som är ganska starka och man blir väldigt groggi, därav massa felstavningar osv.

Iaf, återigen en jobbig jag, jag orkar inte mer, är helt slut. Det ända jag gör just nu är att jobba, det får mig att hålla tankarna borta, jag försöker jobba så mycket som möjligt, egentligen vill jag inte men måste. Dels för att jag inte orkar göra något annat och för att jag behöver pengarna.

Dessutom har jag preppat mig med en stor dos lax... Jag hoppas jag känner mig fin och slank imorgon!
Xx
CB

Vill men ändå inte

Jag vill på sätt dit igen, men denna gången måste jag hålla mig under mer kontrollerade former! Jag har MIT matschema, jag har ett träningsschema och jag kan både kräkas samt laxa när jag känner att det behövs.

Det är först när jag är nöjd med mig själv som jag kan hitta någon som kam ge mig den kärlek och bekräftelse jag behöver. Men om inte ens jag själv kan älska mig, vem ska då kunna göra det?

Dags att bli fit, drunka i kläderna och känna tomhetens underbara ekande i kroppen!

Karma

Det har blivit lite sämre nu. Jag mår så dåligt över min kropp och mitt utseende! Jag ser bara massa fett och ett fult ansikte som stirrar tillbaka på mig i spegeln! Jag är inte söt eller vacker! Jag är ingenting!!

Jag funderar på att seriöst ta mitt liv istället för att behöva leva med min äckliga kropp, den är avskyvärd! Jag har börjat träna stenhårt nu, förut fick jag börja med yoga och pilates. Men nu när alla tror att jag är frisk kan jag äntligen komma tillbaka!!! Längtar! Jag har även börjat med Dulcolax igen, har glömt hur magiskt underbar man känner sig efteråt.

Jag kommer iallafall följa mitt matschema! Det är vilktigt att äta regelbundet för att undvika hätsätningar, däremot tänkte jag lite smått börja spy upp någon av måltiderna och lite då och då ta hjälp av Dulcolax!

Jag måste tillbaka till mitt slanka jag, denna gången ska jag göra det på rätt sätt och det ska behållas! Jag är taggad till tusen, som jag har längtat efter denna dagen då alla tror att jag är frisk! Nu jävlar få jag ta igen den tid jag missat. Nu ska jag äntligen bli smalare än smalast! Mitt första mål: "Jag tror mina kläder har vuxit" Mitt andra Mål" Kolla jag kan se mitt skelett"!!!!

Collarbones

What Doesn't Kill You Makes You Stronger

RSS 2.0