Pilates

"Pilates är en träningsform som skapades i början av 1900-talet av tysken Joseph Pilates. Han kallade själv träningsformen The Art of Contrology vilket syftar på vikten av precision och koncentration som ett sätt att kontrollera musklerna.

Pilates är världens snabbast växande träningsform enligt rapporter från IHRSA i USA.[källa behövs] Det är en träningsmetod som kombinerar styrketräning, stretch och yoga. Pilates handlar mycket om tankekraft, kanske mer än om fysisk styrka. Pilates-rörelserna ska utföras långsamt och mjukt. Vid varje övning tränas flera muskelgrupper samtidigt." (http://sv.m.wikipedia.org/wiki/Pilates)

Genom pilates tränar man den inner muskelaturen, muskler som du inte tror att du hade! Genom denna träning blir du starkare och får bättre hållning. Din befintliga muskelaturen blir mer synlig och huden blir slank och fin! Eftersom det ändå är en sådan avslappnad träningsform känner och ser man fräschare ut!! Tänk på att ju bättre hållning och desto mer man sträcker på sig ju fler kalorier bränner du! Dessutom är det en bra träningsform till en mer fot kropp när man går på sparlåga som vi ätstörda faktiskt gör!



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Collarbones

What Doesn't Kill You Makes You Stronger

RSS 2.0